Betingelser for brug af EggStats


EggStats.dk ejes, drives og videreudvikles på hobbyplan af:

Anders Christensen
Fuglevænget 38
8464 Galten
6128 2222
anders@andersch.dk

Opsummering af vilkår for brug af Eggstats.dk:

  • EggStats passer godt på dine data og videregiver ikke dine oplysninger til andre.
  • EggStats drives i et proffesionelt datacenter og ikke blot på et webhotel. Der tages daglig backup af alle data i EggStats.
  • EggStats videreudvikles løbende, med udgangspunkt i ønsker og forslag fra brugerne. Du har derfor indflydelse på den videre udvikling
  • EggStats er pt. gratis, både for private og erhvervsdrivende, med forbehold for retten til at indføre en betalingsudgave på et senere tidspunkt.

Ved at oprette en bruger i EggStats accepterer du nedenstående betingelser for brug af EggStats.

1. Brug af EggStats
Systemet på eggstats.dk tilstræbes en tilgængelighed på minimum 99,9% og jeg modtager automatisk advarsler hvis eggstats.dk af en eller anden grund måtte være utilgængelig som følge af netværksfejl eller systemnedbrud.
I tilfælde af længerevarende (mere end 30 minutter) planlagt nedetid i forbindelse med vedligehold, varsles dette til brugerne.
Der ydes ikke økonomisk kompensation i tilfælde af at ovenstående tilstræbte tilgængelighed, ikke kan opretholdes.

2. Dine data i EggStats
Data indtastet af dig i EggStats tilhører dig som bruger og må ikke videregives, dog undtaget tilfældet i punkt 4.
EggStats forbeholder sig retten til at benytte dine data til statistiske formål, f.eks. "Hønsene på eggstats.dk har i alt lagt XXX æg i dag".

3. Pris for anvendelse af EggStats
EggStats er indtil videre gratis at anvende, både for private og professionelle avlere. EggStats forbeholder sig retten til at indføre en betalingsudgave på et senere tidspunkt.

4. Overdragelse af EggStats
Du accepterer at dine data kan overdrages fra det private hobbyprojekt EggStats, til et selskab der eventuelt fremadrettet skal stå for drift og udviklingen af EggStats. En betingelse for overdragelsen af data til dette selskab, er at Anders Christensen er medejer af dette selskab.

5. Opsigelse af din bruger hos EggStats
Ønsker du ikke længere at benytte dig af EggStats kan du nedlægge din bruger. Alle data du har indtastet i EggStats kan du få udleveret i CSV-format, såfremt du ønsker det.